Vores kernekompetencer

Vi har siden 1992 haft landsdækkende makulering. Med vores fem store makuleringsbiler "DIVELLO", er vi dagligt en del af gadebilledet. Vi makulerer for en lang række finansielle institutioner, virksomheder indenfor medicinalindustrien samt hospitaler. Al personale der beskæftiger sig med mobil makulering hos DIVELLO er sikkerhedsgodkendt - vi værner om fortroligheden.

Sikkerhed er en vores kernekompetence og du skal aldrig være i tvivl om at dine personfølsomme data bliver håndteret efter gældende regler. Vores daglige dialog med kunderne er baseret på ærlighed og vi bestræber os på at leve 100% op til vores aftaler, hvor præcision prioriteres højt. Vi mener, at det er vigtigt at kunderne altid har tillid til os. 

 

Ultimativ sikkerhed ved makulering

Vores nøgleord er: sikkert, miljøbevidst og gennemsigtigt.

Ingen ser det kasserede materiale, før det er makuleret. Vi fortæller gerne dig og dine medarbejdere, hvordan man omgås fortroligt materiale.
Vores personale er clearet, og har ren straffeattest.
De har afgivet erklæring om tavshedspligt, samt bærer synligt ID.
Lastbilen er elektronisk overvåget under makulering.
Vores personale makulerer ikke kasser eller beholdere, der ser ud til at være åbnet. Heller ikke hvis der er risiko for, at dokumenternes fortrolighed kan skabe problemer. Vi kontakter jeres ansvarlige, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.

Hvis du vil kende detaljerne i Persondataloven omkring sikkerhed i forhold til makulering, så læs mere på www.datatilsynet.dk. Du kan også blive klogere ved at læse om den nye persondataforordning.

 

Beholdere & containere

Divello A/S tilbyder forskellige former for opbevaring af det fortrolige materiale før makulering. Divellos makuleringskasse kan stå på skrivebordet, i kopirummet etc. Denne makuleres direkte i bilen og skal altså ikke tømmes først. Makuleringskassen kan indeholde ca. 10 kg papir. Sammenlignet med sikkerhedsbeholderen skal man dog huske at disse ikke kan låses. De skal derfor kunne opbevares i et aflåst rum alt afhængigt af jeres sikkerhedsniveau.

Aflåste sikkerhedscontainere udlånes til makulering ved engangsopgaver og udlejes i længere perioder eller ved faste aftaler. Kontakt os for at høre nærmere.