Vores kernekompetencer

Vi værner om fortroligheden og sikkerheden

Hos DIVELLO A/S har vi siden 1992 specialiseret os i mobil sikkerhedsmakulering over hele landet.  Med vores fem store makuleringsbiler "DIVELLO", er vi dagligt en del af gadebilledet.

Sikkerhed og fortrolighed er vores kernekompetencer. Foruden at sikre os en præcis og korrekt håndtering af jeres fortrolige data, harddiske eller andre medier, som kan indeholde personfølsomme data, arbejder vi løbende, gennem ærlig og åben dialog, at følge op på vores aftaler og jeres behov.

Makulering og bortskaffelse af alle fortrolige data, harddiske eller andre medier sker i henhold til reglerne for persondata lovgivningen og med respekt for miljøet. 

Vi samarbejder med en lang række finansielle institutioner, virksomheder indenfor medicinalindustrien samt hospitaler.

Al personale, der beskæftiger sig med mobil makulering hos DIVELLO A/S, er sikkerhedsgodkendt og gennemgår træning i håndtering af fortrolige dokumenter. Derudover har de afgivet erklæring om tavshedspligt og bærer synligt ID.

Alle DIVELLO A/S lastbiler er elektronisk overvåget under makulerings processen.

Vi bestræber os på 100% kunde tilfredsstillelse.

Kontakt os
Ring: 4396 7141
Eller skriv til: salg@tofteng.dk .

Ultimativ sikkerhed ved makulering

Hos DIVELLO A/S opererer vi med 3 nøgleord er sikkerhed, miljøbevidsthed og gennemsigtighed

Sikkerhed

Vi sikrer os at ingen ser det kasserede materiale før det makuleres. Vi tilbyder gerne vores kunder træning i håndtering af følsomme data og papirer. Vores personale makulerer ikke containere, der ser ud til at være åbnet. I stedet kontakter vi vores kundes ansvarlige, for at sikre os, at vi finder den rigtige løsning. 

Miljøbevidsthed

I DIVELLO A/S er vi med til at støtte op om miljøet og sikrer os at genanvendelse af papir, ringbind, databånd og andre medier genanvendes i det omfang det er muligt.

Gennemsigtighed

Vi arbejder med en åben og gennemsigtig tilgang i alt fra kontrakt, pris struktur, makulerings process, bortskaffelse og opfølgning.

Hvis du vil kende detaljerne i Persondataloven omkring sikkerhed i forhold til makulering, så læs mere på www.datatilsynet.dk.

Kontakt os
Ring: 4396 7141
Eller skriv til: salg@tofteng.dk .